Alltid färskt godis

Dals Konfektyr är en lösgodistillverkare som producerar en rad olika produkter och även har fabriksförsäljning i Bengtsfors. Välfylld godisbutik med massor av goda och färska godisar.

Historik
1946 startade Grevskapet Dals Konfektyr AB godistillverkning här i Bengtsfors. Efter att under årens lopp haft både olika ägare och namn slöts cirkeln 1992 då företaget återtog sitt ursprungsnamn och på nytt blev lokalt ägt. Ägartrion består av Bo Sallmén, Jörgen Johansson och Markku Eira.

Egen godisbutik
Framförallt under sommarmånadernas högsäsong är det en av traktens stora turistattraktioner. Inte undra på det! Med upp emot 200 olika godissorter att välja bland, dessutom till ett bra pris, är det helt oemotståndligt. Här finns det alltid massor av goda och färska godisar.

Produktion
I dag tillverkas här mer godis än någonsin tidigare. Som tillverkare av lösgodis är Dals Konfektyr främst kända för att vara Skum- och dragéexperter. Deras mest populära produkter bland skumartiklarna är skumbanan både med och utan chokladöverdrag samt björnen med chokladöverdrag. Av chokladprodukterna är Dals gräddkola storsäljaren. Alla artiklar finns i godisställen i de flesta varuhus och butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark och exporteras även ett specifikt sortiment till USA.

www.dals.se

Fabriksförsäljning Dals konfektyr 
Butik


Öppettider
September - Maj:
Söndag - måndag Stängt
Tisdag - torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-14.00

Juni - augusti:
Måndag - fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt


Andra öppettider kan förekomma i samband med storhelger, för information kontakta butiken.

Vi får många bussbesök under sommaren och vore tacksamma om dessa kan meddela i förväg när de kommer.

Telefon:
0531-37563
Strömgatan 10
66631 Bengtsfors